Over ons

Efficiënt en functioneel gebruik maken van uw bedrijfsruimte? Bij Snaas Magazijninrichting draait alles om ruimte. Op zo min mogelijk vierkante meters zoveel mogelijk opslag creëren. Met magazijnstellingen of een entresolvloer van Snaas is dat mogelijk. Snaas geeft u de ruimte!

Snaas geeft u de ruimte!

Ruimte. Dat is het sleutelwoord voor onze magazijnvisie. En uiteraard ook voor de uwe. Het gaat erom met zo min mogelijk vierkante meters een optimaal resultaat te bereiken. Dat speelt uw efficiency in de kaart. Maar zoals u weet zijn er meer zaken die de effectiviteit van uw magazijn bepalen. De aard van de goederen bijvoorbeeld. Snaas Magazijninrichting kent deze problematiek uit de praktijk.

100% NL

Is het voor u optimale systeem niet voorhanden binnen ons uitgebreide standaardpakket, dan ontwikkelen we een nieuwe oplossing. Op maat! De volledige productie is namelijk in eigen beheer. Zodoende is de kwaliteit 100% gegarandeerd en hebben we alle mogelijkheden om flexibel om te gaan met specifieke situaties. En razendsnel iets aan te passen als u dat wenst. Uiteraard is de productie ISO-9001:2008 gecertificeerd.

Service van Snaas

Door de jarenlange ervaring en expertise vormt Snaas een betrouwbare partner. Hebt u een vraag of wenst u een oplossing voor uw opslag? Onze adviseurs staan voor u klaar om het juiste systeem en accessoires voor uw specifieke situatie te bepalen. Ook voor magazijnkeuringen en advies omtrent de ARBO-richtlijnen kunt u bij ons terecht.

Snaas verzorgt het gehele traject : het logistieke advies, de tekeningen, de montage, de garantie en de nazorg.

Over ons

Heeft u vragen?

Wij staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Neem direct contact met ons op

Sven Waersegers

0229-284717
Contact opnemen