Wethouder Tap brengt bezoek aan Snaas Metaalwaren

Op vrijdag 18 november - de Dag van de Ondernemer 2016 - heeft de gemeente Hoorn vele mkb-ondernemers bedankt  voor hun bijdrage aan de lokale economie en werkgelegenheid. Wethouder Economische Zaken dhr. Tap bracht in dit kader een bezoek aan Snaas Metaalwaren in Hoorn, waar directeur Norbert Snaas een presentatie en rondleiding over de productieafdelingen in zijn bedrijf verzorgde.

Snaas Metaalwaren is al meer dan veertig jaar een begrip op het gebied van metaalbewerking, poedercoating en magazijninstellingen.

In de productieruimte van 7000 m2 worden met de inzet van zo’n 50 goed opgeleide vakmensen en een actueel machinepark metalen plaat, buis, strip en band (in diverse materiaalsoorten als staal, roestvast staal en aluminium) bewerkt tot halffabricaat of eindproduct. Inclusief poedercoating. Snaas is o.m. producent en leverancier van magazijninrichtingen en de laatste jaren gegroeid tot een belangrijke leverancier van afvalsystemen aan gemeentes. Snaas is een innovatief bedrijf dat duurzaam en milieubesparend onderneemt en dat op een maatschappelijk verantwoorde wijze doet.

Wethouder Tap bedankte namens de gemeente Hoorn de heer Snaas voor de jarenlange bijdrage die Snaas Metaalwaren levert aan de regionale economie en werkgelegenheid.

Terug naar overzicht
Wethouder Tap brengt bezoek aan Snaas Metaalwaren

Heeft u vragen?

Wij staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Neem direct contact met ons op

Sven Waersegers

0229-284717
Contact opnemen