Stellingen voor Groenhart

Groenhart heeft haar 10e winkel geopend. In deze winkel worden gereedschappen, ijzerwaren en overige materialen die benodigd zijn in de bouw verkocht. Voor deze winkel heeft Snaas de winkelstellingen geleverd. De metalen stellingen zijn 1.400 mm. hoog en hebben een mat zwarte kleur.

Winkelstellingen van staal

Voor Snaas is dit de eerste winkel waarvoor wij stellingen hebben gemaakt en geleverd. Halverwege en eind 2017 komen er nog twee winkels van Groenhart bij, ook voor die winkels zal Snaas de winkelstellingen leveren.

Naast de metalen stellingen hebben wij ook nieuwe grijpbakken geleverd. De grijpbakken hebben een voorzetrand van 80 mm. en een achterzetrand van 120 mm. hoog. Voor deze lage grijpbakken hebben wij ook nieuwe separatieschotten geleverd.

Voor de winkelstellingen zijn maar liefst 528 zwart gecoate stijlen van 1.400 mm. gebruikt. Daarnaast bestaan de stellingen uit 2.200 legborden, 2.200 dragers van 500 mm., 100 voor- en achterzetranden met 600 separatieschotten, 4.500 vrijstaande vakverdeelschotten met 1.000 achterzetranden.

Tijdens de opening hield Jan Groenhart, eigenaar van de Groenhart winkels, een toespraak waarin hij vermeldde dan deze winkel de mooiste tot nu toe was. Bij Snaas begrijpen wij waarom! Wij kijken er naar uit om komend jaar de winkelstellingen voor de andere winkels te verzorgen.


      

Terug naar overzicht
Stellingen voor Groenhart

Heeft u vragen?

Wij staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Neem direct contact met ons op

Sven Waersegers

0229-284717
Contact opnemen