Nieuws

Lees meer over onze magazijninrichtingen, nieuwe ontwikkelingen in de markt en nieuwe projecten. Houd onze nieuwsberichten in de gaten om op de hoogte te blijven en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Snaas is CO2-bewust

Snaas is CO2-bewust

Bij Snaas vinden wij het milieu zeer belangrijk. Daarom proberen wij zo bewust mogelijk te produceren, om zo onze CO2-footprint te verkleinen. Onlangs hebben wij een vernieuwd CO2 Prestatieladdercertificaat mogen ontvangen.
Nieuwe algemeen directeur Snaas Groep

Nieuwe algemeen directeur Snaas Groep

Met de Snaas Groep gaat het al jaren voor de wind. Jaren van ontwikkeling en groei met daarbij een uitstekende aantrekkingskracht op personeel en relaties. Als deskundig partner op het gebied van metaalbewerking, ondergrondse afvalsystemen en magazijninrichting ziet de Snaas Groep de toekomst dan ook vol enthousiasme en vertrouwen tegemoet.
Snaas Groep neemt W.T.L. Europe over

Snaas Groep neemt W.T.L. Europe over

Snaas Groep is een gerenommeerd partner op het gebied van ondergrondse afvalsystemen, metaalbewerking en magazijninrichting. Wij hebben de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt. Ter aanvulling en versterking van ons aanbod in ondergrondse afvalsystemen heeft Snaas Groep onlangs W.T.L. Europe overgenomen.
Tanja 12,5 jaar in dienst bij Snaas

Tanja 12,5 jaar in dienst bij Snaas

Op 21 juni was het weer feest in Grand Café Snaas. We vierden het 12 ½ jarig dienstverband van Tanja van der Hulst. Zij is werkzaam als Personeel- en KAM-manager bij Snaas.
Norbert Snaas 25 jaar werkzaam bij Snaas

Norbert Snaas 25 jaar werkzaam bij Snaas

Op 3 januari 2019 was het 25-jarig jubileum van Norbert Snaas. Dit hebben wij uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. Onlangs hebben wij het jubileum van Norbert gevierd.
Snaas in het NHD

Snaas in het NHD

Snaas is genomineerd voor de NHN Business Awards. De komende weken worden alle genomineerden bezocht door de jury. Bij Snaas hebben wij dit bezoek al gehad. Daarnaast worden de genomineerden uitgelicht in het Noordhollands Dagblad. Zo ook Snaas. Met een prachtig artikel en interview wordt ons familiebedrijf omschreven.
Snaas genomineerd voor NHN Business Awards 2018

Snaas genomineerd voor NHN Business Awards 2018

The word is out! Snaas is genomineerd voor de NHN Business Awards 2018. Voor het vijfde jaar wordt de beste onderneming van Noord-Holland boven het Noordzeekanaal gezocht. Snaas is één van de ondernemingen die kans maakt op een NHN Business Award.
Foutloos produceren

Foutloos produceren

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Een oud spreekwoord dat in veel bedrijven nog aan de orde van de dag is. Want waar mensen werken, worden fouten gemaakt. En fouten hoeven niet tot problemen te leiden. Maar wat als er veel geld mee verloren gaat? Wat als bestaande processen eigenlijk niet logisch meer zijn? Wat als medewerkers en klanten klagen over fouten in producten?
Stellingen voor Groenhart

Stellingen voor Groenhart

Voor de winkel van Groenhart heeft Snaas de winkelstellingen geleverd. De metalen stellingen zijn 1.400 mm. hoog en hebben een mat zwarte kleur.
In 5 stappen naar een duurzaam magazijn

In 5 stappen naar een duurzaam magazijn

Magazijnen kunnen een bron van energiekosten zijn en een grote bijdrage leveren aan de 'carbon footprint' van uw organisatie. Rob van Doesburg en Raymond Beers van Capgemini beschrijven in vijf stappen hoe u een duurzaam magazijn kunt realiseren dat helpt om energiekosten en CO2-emissie te reduceren.
Veam groeit en bloeit!

Veam groeit en bloeit!

Deze dagen is een begin gemaakt met de uitbreiding van de opslagcapaciteit van onze magazijnen. Door de groei in omzet en assortiment is een uitbreiding van de magazijn capaciteit met in totaal ruim 700 m2 noodzakelijk geworden.
Jeroen Snaas 25 jaar in dienst

Jeroen Snaas 25 jaar in dienst

Op vrijdag 13 maart was het weer feest in Grand Café Snaas. We vierden dit keer het 25 jarig jubileum van Jeroen Snaas, de commercieel directeur bij Snaas.
Wethouder Tap brengt bezoek aan Snaas Metaalwaren

Wethouder Tap brengt bezoek aan Snaas Metaalwaren

Op vrijdag 18 november - de Dag van de Ondernemer 2016 - heeft de gemeente Hoorn vele mkb-ondernemers bedankt voor hun bijdrage aan de lokale economie en werkgelegenheid. Wethouder Economische Zaken dhr. Tap bracht in dit kader een bezoek aan Snaas Metaalwaren in Hoorn, waar directeur Norbert Snaas een presentatie en rondleiding over de productieafdelingen in zijn bedrijf verzorgde.
Jan van der Leek groeit door

Jan van der Leek groeit door

In maart 2015 kreeg Snaas Magazijninrichting B.V. de opdracht om het bestaande en nieuwe magazijn in te richten met legbord- en palletstellingen voor Jan van der Leek B.V. in Hoorn.
Sait 25 jaar en Dennis 12½ jaar in dienst

Sait 25 jaar en Dennis 12½ jaar in dienst

Op 9 september was het weer feest in Grand Café Snaas. We vierden het 25 jarig dienstverband van Sait Erceylan en het 12 ½ jarig dienstverband van Dennis van den Berg. Beide zijn werkzaam op de metaalafdeling.
Nieuw magazijn voor archiefopslag

Nieuw magazijn voor archiefopslag

Snaas Magazijninrichting heeft hard gewerkt aan de oplevering van een nieuw magazijn voor de archiefopslag bij de Graaf Security B.V. in Purmerend. Het is al weer het vierde project bij de Graaf Security in zes jaar tijd, en één van de grootste projecten van GS-3 legbordstellingen die door Snaas tot op heden is uitgevoerd.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!