Nieuws

Lees meer over onze magazijninrichtingen, nieuwe ontwikkelingen in de markt en nieuwe projecten. Houd onze nieuwsberichten in de gaten om op de hoogte te blijven en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Stellingen voor Groenhart

Stellingen voor Groenhart

Voor de winkel van Groenhart heeft Snaas de winkelstellingen geleverd. De metalen stellingen zijn 1.400 mm. hoog en hebben een mat zwarte kleur.
In 5 stappen naar een duurzaam magazijn

In 5 stappen naar een duurzaam magazijn

Magazijnen kunnen een bron van energiekosten zijn en een grote bijdrage leveren aan de 'carbon footprint' van uw organisatie. Rob van Doesburg en Raymond Beers van Capgemini beschrijven in vijf stappen hoe u een duurzaam magazijn kunt realiseren dat helpt om energiekosten en CO2-emissie te reduceren.
Veam groeit en bloeit!

Veam groeit en bloeit!

Deze dagen is een begin gemaakt met de uitbreiding van de opslagcapaciteit van onze magazijnen. Door de groei in omzet en assortiment is een uitbreiding van de magazijn capaciteit met in totaal ruim 700 m2 noodzakelijk geworden.
Jeroen Snaas 25 jaar in dienst

Jeroen Snaas 25 jaar in dienst

Op vrijdag 13 maart was het weer feest in Grand Café Snaas. We vierden dit keer het 25 jarig jubileum van Jeroen Snaas, de commercieel directeur bij Snaas.
Wethouder Tap brengt bezoek aan Snaas Metaalwaren

Wethouder Tap brengt bezoek aan Snaas Metaalwaren

Op vrijdag 18 november - de Dag van de Ondernemer 2016 - heeft de gemeente Hoorn vele mkb-ondernemers bedankt voor hun bijdrage aan de lokale economie en werkgelegenheid. Wethouder Economische Zaken dhr. Tap bracht in dit kader een bezoek aan Snaas Metaalwaren in Hoorn, waar directeur Norbert Snaas een presentatie en rondleiding over de productieafdelingen in zijn bedrijf verzorgde.
Jan van der Leek groeit door

Jan van der Leek groeit door

In maart 2015 kreeg Snaas Magazijninrichting B.V. de opdracht om het bestaande en nieuwe magazijn in te richten met legbord- en palletstellingen voor Jan van der Leek B.V. in Hoorn.
Sait 25 jaar en Dennis 12½ jaar in dienst

Sait 25 jaar en Dennis 12½ jaar in dienst

Op 9 september was het weer feest in Grand Café Snaas. We vierden het 25 jarig dienstverband van Sait Erceylan en het 12 ½ jarig dienstverband van Dennis van den Berg. Beide zijn werkzaam op de metaalafdeling.
Nieuw magazijn voor archiefopslag

Nieuw magazijn voor archiefopslag

Snaas Magazijninrichting heeft hard gewerkt aan de oplevering van een nieuw magazijn voor de archiefopslag bij de Graaf Security B.V. in Purmerend. Het is al weer het vierde project bij de Graaf Security in zes jaar tijd, en één van de grootste projecten van GS-3 legbordstellingen die door Snaas tot op heden is uitgevoerd.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!